Рак

Пун Месец у кући партнерства може донети хармонију у љубавни однос и разјаснити нејасне ситуације. Емотивне везе постају интензивније, а неки појединци могу одлучити да обнове стару везу. Добро је време за решавање неспоразума. Финансије су стабилне.

Лав

Лавовима ће ојачати љубавна веза у којој се налазе, а слободни ће ући у нову романсу. Ово је добар тренутак за решавање нејасних питања у односима, јер ће комуникација бити кључна. Финансијски, донећете важну одлуку која ће утицати позитивно на вашу ситуацију.

Девица

Пун Месец доноси фокус на искреност и отвореност у емотивном односу. То ће донети дубље разумевање и повезаност с вољеном особом. Финансије су стабилне, али преиспитајте своје трошкове.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Обратите више пажње на пријатељства и како она утичу на вас. Љубавни однос може процветати кроз заједничке активности или путовање. Прави је тренутак за проналажење нових начина за побољшање прихода.

Шкорпија

Страсти су узавреле, а везе могу проћи кроз трансформацију. Време је за искрен разговор који може довести до сређивања ситуације. Постоји могућност изненадног финансијског добитка, играјте игре на срећу.

Рибе

Моћи ћете најзад да остварите своје снове. Ово је период дубоке емотивне повезаности са партнером. Слободни могу срести занимљиву особу на необичном месту и ући у везу. Интуиција вас води према повољним финансијским одлукама. Могућа је зарада кроз креативни посао.

БОНУС ВИДЕО: