Једна од некада омиљених водитељки, Данијела Пантић, коју публика памти по квизу "Слагалица", од тренутка када је одлучила да заснује породицу повукла из медија на неки период.

Недавно је за медије открила прави разлог одласка са РТС-а:

- Одлазак са РТС била је тешка одлука, јер је то била прва велика телевизија на којој сам научила много, стекла славу и имала одличне годишње одморе. Ипак, за такав бренд каквим су сматрали "Слагалицу" моја плата била је мизерна те 2012. године. Све те добре услове заменила сам за бољу плату на ТВ Првој и наставила да учим и развијам се. У међувремену сам се упустила у предузетничке воде, едукацију у области комуникације, медија и коучинга, - причала је Данијела за "Глорију" и наставила:

Фото: Н. Фифић/Sarics

 

 

- Искрено, када сам напустила РТС, један од разлога био је и тај што сам пожелела да радим неки други формат осим квиза. Желела сам ауторску емисију, а то на РТС није лако добити. Тада ми није пало на памет да ћу се опет вратити квизу и формату који је сада све популарнији међу публиком, колико међу ТВ гледаоцима, толико и међу корисницима интернет квизова. Сада сам веома захвална и срећна што радим "Мозаик", што се дружим са такмичарима.

БОНУС ВИДЕО: