Старију наследницу Јелисавету Татић Чутурило добио је у првом браку са Биљаном Драговић, познатом костимографкињом, а млађу ћерку Христину, која носи име његове мајке, добио је у другом браку са супругом Бебом када је имао 57 година.

Фото: С. Сарић

 

 

Долазак ћерке у његовој шестој деценији живота променио је Јосифоф живот из корена.

Јелисавета је по занимању костимографкиња, а таленат је наследила од своје покојне маме Биљане која се такође бавила овим послом. Осим рада у позоришту, радила је и на пројектима "Сва та равница", "Јагодићи", "Улица липа".

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Као дете проводила је доста времена у ЈДП- у чекајући маму и тату да заврше са послом и каже да је то било пресудно да почне да се бави овим.

- Сада, када имам сина, видим колико оно чиме се родитељи баве директно и непоправљиво обликује интересовања детета. То је тако природно… Докторска деца уписују медицину, деца правника постају адвокати… Увек било и биће! - рекла је раније за "Авантартмагазин" Јелисавета Татић Чутурило.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

 

Породичну срећу нашла је крај Николе Чутурила, који је у време када је заменио Бајагу у „Рибљој чорби“ важио за једног од најлепших музичара у земљи. Јелисавета и Никола неколико година живели су у Лондону, а 2007. су се вратили у Београд. Имају сина Димитрија.

Јелисавета често на свом Фејсбук профилу објављује приватне фотографије, а многи кажу да је иста отац.

БОНУС ВИДЕО: