Међутим, његова удовица Аријана Михајловић и даље брижљиво чува сећање на свог супруга, истичући да је сваки корак који направи попут тренутка када је она уз њега. Њихова заједничка фотографија, објављена на Аријанином Инстаграм профилу, сведочи о дубокој љубави и туги коју осећа и након више од годину дана од његове смрти.

Аријана је, као и многи други, одлучила да се супротстави забораву и редовно одаје почаст свом супругу, истичући да је његова личност и наслеђе нешто што ће заувек трајати. Њена објава на друштвеним мрежама, која је уследила након поноћи, осликава дубоку емотивну везу коју осећа према Синиши, док порука коју је написала јасно показује колико јој недостаје и како је сваки дан без њега тежак.

Синиша Михајловић је оставио неизбрисив траг како на терену, тако и ван њега. Његова храброст у борби против тешке болести, као и његов хуманитарни рад, остају као примери истинске снаге и великодушности. Аријанина посвећеност очувању сећања на њега само потврђује колико је прослављени ас и тренер утицај дубоко усађен у срцима многих.

Легендарни "бомбардер" нас је напустио пре нешто више од годину дана, али сећања на њега тешко да могу икада проћи. Да је жив, чувени Миха би данас, 20. фебруара, прославио и свој 55. рођендан, који није заборавила његова удовица Аријана.

 

 

Она је одлучна у томе да очува легат свог супруга, будући да њихова љубав и храброст остају инспирација многима широм света. Њихова заједничка фотографија и емотивна порука на друштвеним мрежама свакако ће додатно утицати на очување сећања на Синишу, човека који је оставио неизбрисив траг у историји фудбала и људских срца.

Она је сачекала да прође поноћ, практично одмах је потом објавила на свом Инстаграм профилу њихову заједничку фотографију, уз веома болну поруку, која само показује како се Аријана осећа и после више од годину дана након његове смрти.

- Сваки пут док ходам, осећам се као да те имам поред себе... Срећан рођендан, љубави моја - написала је Аријана уз њихову заједничку слику.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".