Пријовићева је своју турнеју почела 28. септембра прошле године у Београду, а последњи у низу концерата одржала је у хрватском Осијеку. Певачица је постала рекордерка са пет концерата за пет дана, када је у питању попуњеност дворане "Градски Врт" у Осијеку, током пет дана је у дворани продефиловало око 25.000 људи.

Како пишу тамошњи медији, дворана може да прими и до 6.500 људи, а капацитет је, када су у питању Александрини концерти, био мањи због кафанских столова.

- Свако вече је било распродато. На сваком концерту је било око 5.000 фанова - рекли су организатори, а пише "24сата.хр".

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, у Осијек су дошле бројне колеге да подрже Александру - Бобан Рајовић, Војаж, Рада Манојловић, Ана Бекута и Нучи, а Пријовићка након Осијека наставља турнеју у Ријеци и Вараждину.

Александра је главна тема свих регионалних медија, а друштвене мреже су пуне снимака са њених наступа. 

Интересантан коментар се појавио на једном хрватском порталу који упућује на величину српске певачице.

- Пленковић (председник Хрватске) ће бити запамћен јер је владао у доба Александре Пријовић - наводи један анонимни Хрват.  

Иначе, са турнејом Од Истока До Запада, Александра је постала прва уметница која је узастопно распродала три Београдске арене и прва уметница која је распродала пет загребачких и три сарајевске арене.

БОНУС ВИДЕО: