- Карелуша није забрањена на РТС! Знам да је гостовала у некој емисији. Ми никога нисмо забранили. Ја бих јако волела да се Јелена Карелуша пријави за Евровизију - почела је Оливера излагање у емисији Пулс Србије на Курир телевизији.

Оливера Ковачевић је додала да разуме њен разлог зашто не жели да учествује на "Песми за Евровизију" иако многи фанови то прижељкују:

- Ја могу да је разумем. Као уметница таквог калибра њој не одговара да се такмичи. Ја знам да је увек проблем са оствареним извођачима и великим звездама да се они сад пријављују на неки фестивал где су неки млади и клиници. Али мени је рецимо јако драго било када се Неда Украден пријавила за такмичење. Неда је звезда пар екселанс југословенских простора. Она је ту видела неку другу прилику за промоцију међу младим светом. Ја бих волела да она победи себе и да се пријави на Песму за Евровизију - рекла је она.

Фото: В. Данилов

 

 

Карлеуша није чекала дуго, те је Оливери Ковачевић одмах одговорила на свом Инстаграм сторију, а посебно јој је засметала реченица " да треба себе да победи".

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

- Када једна држава има звезду светског калибра, о којој прича цео свет, коју копирају највеће светске звезде, која има светски наступ и од сваког свог концерта направи сопствени Еуросонг, која је у свакој анкети Еуросонг фанова изабрана за најпожељнију, не треба она да победи себе, већ тебе драга Оливера. Тебе и твоју екипу људи икакве визије, логике, па и разумевања светског схоwбиза-а. Јер мени би било лакше да победим на Еуросонгу, него у Београду због вас драга Оливера. И ви то знате. А да се брукам и доживим да ме понижавате, а то би ми се десило - ја не желим да имам ту мазохистичку потребу. И да, деценијама сам била забрањена, сада ме само не зовете. Али, могу да вам обећам, молићете ме.И то врло ускоро. Хајде да се класимо у чоколадну бананицу - поручила је ЈК на Инстаграм сторију.

БОНУС ВИДЕО: