Шта мислите, која жена је најбогатија?

Фото: Друштвене мреже

 

Ако сте одабрали жену под редним бројем 1

Ви једноставно нисте од оних људи који ће да промишљају сваку одлуку – уместо тога, често доносите закључак на брзину, одлуке доносите у ходу без превише размишљања о потенцијалним последицама и тежите да све завршите што пре. Увек се осећате као да негде јурите, а и поред тога никад ништа не стижете да урадите на време. Склони сте тома да о људима судите на први поглед и верујете у своју моћ процене. Успорите мало, покушајте да планирате унапред и живот ће вам постати мање хаотичан.

Ако сте одабрали жену под редним бројем 2

Увек волите да будете први у свему. За вас је живот једна велика битка у којој сте ви главни – у првом фронту. Лидер и вођа! Свесни сте својих вредности, поштујете себе и не дозвољавате да вас искривљени стандарди друштва “ухвате под своје”. За вас – сваки проблем има решење. Ви сте једна отворена особа, која ће увек избацити све карте на сто! Људи који вас окружују свесни су ваше снаге и неретко вам верују. Ипак, за прави срећу вам је потребна равнотежа и спознаја да је понекад океј не бити први и најбољи у свему.

Ако сте одабрали жену под редним бројем 3

Живот је за вас партија покера. Контролишете своје емоције и спутавате ваше страсти. Ви сте стрпљива особа, пошто сте зауздали своју дивљу природу чекате праву прилику да се покажете у најбољем светлу. Какве год вам живот да карте, једно је сигурно – ви никада нећете одустати! Спонтана сте особа која живи у складу са природом. Покушајте понекад да се опустите – видећете да свет одједном делује лепше.

Ако сте одабрали жену под редним бројем 4

Имате јединствени поглед на свет, што вас чини другачијим. Друге особе вас доживљавају као уметника. Стога, није нужно да се бавите сликарством, писањем, музиком… Ви сте рођени уметник. Чак и да продајете новине, ви ћете том послу дати другачији смисао. Ако перете судове, праћете их на потпуно другачији начин, ако сређујете кућу – морате направити и нови распоред у соби. Шта год радили, радите са великом љубављу. Јер то вас покреће! Нажалост, то је и оно што може највише да вас повреди, јер немају увек сви људи разумевања за вас.

Ако сте одабрали жену под редним бројем 5

Када се налазите у великој групи људи, углавном сте неприметни – ако поставите питање, то радите тихо након чега се повлачите као да вас одговор не занима. Међутим, иако једва разговарате – пажљиво слушате! Све упијате, попут сунђера. То вас чини добрим посматрачем и доста тога научите слушајући. Обогаћени сте знањем, иако људима не делујете тако. Научите да дигнете глас понекад и цео свет је ваш.

Ако сте одабрали жену под редним бројем 6

Да вас данас неко пита шта је смисао живота, вероватно бисте рекли -што више различитих животних искустава, путовања и чистог уживања. Не оптерећујете се свакодневним ситницама и вероватно сте спремни да месецима једете сардину да бисте уштедели довољно новца за ново путовање. Мрзите саму идеју канцеларијског посла – морате сваки дан да будете у покрету. Већина људи овог типа прекасно схвати да им је за потпуно срећу ипак потребна нека стабилност – зато покушајте то на време да створите.

БОНУС ВИДЕО:

(Крстарица)