Гледаоци ТВ Пинк недељно поподне проводе уз емисију „Премијера – викенд специјал“, коју у тандему воде Бојана Лазић и Тијана Прица.

И, док је Тијанин муж непознат широј јавности, а њих двоје годинама уживају у складном браку, Бојанина прича потпуно је другачија.

Атрактивна плавуша, чије је девојчко презиме Бољевић, 2009. године удала се за глумца Жарка Лазића, кога публика углавном везује за емисију „Кућа од срца“.

Фото: Г. Шљивић

 

 

У браку, који је трајао седам година, добили су сина Матију, који данас има 15 година. 

О детаљима приватног живота ретко су говорили, али није тајна да су се Бојана и Жарко упознали на путовању у Грчку, где су снимали спот за песму групе „Фламингоси“. 

Фото: Јутјуб принтскрин/kcn3

 

 

‒ Спазио сам је при уласку у аутобус. Одмах ми се допала и пожелео сам да се зближимо. Успео сам у томе и после седам дана знао сам да је то жена са којом желим да проведем живот. Она се у почетку опирала, али није могла да ми побегне ‒ испричао је једном приликом Жарко, који је са Бојаном по други пут изговорио „да“. 

И док је први развод од супруге Ксеније, са којом има сина Андрију, био прилично буран, уз много тешких оптужби са обе стране, Жарко се од Бојане развео без медијске помпе, а рекло би се и да су остали у пријатељским односима. О њој и данас говори бираним речима: 

‒ Она је моја бивша жена, прелепа је, презгодна, другачија, јединствена. Она је увек жена мог живота.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО: