Наиме, ћерка легендарног певача Џеја Рамадановског, певачица Марија Рамадановски, као и остатак породице покојне музичке звезде, дуго су ћутали на све приче које су након његове смрти излазиле у јавност, али је након ове дезинформације Марија одлучила да се јавно огласи:

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_ramadanovski, Архив Новости

 

 

- Е овако, пошто су људи себи много дали за право да коментаришу мог оца, само да би били на тв-у, ја, као његова ћерка, морам да се огласим и кажем да се овај човек налупетао глупости опасно! Ко га је заборавио, ко му је давао паре и остало... Да је Џеј жив, пола њих не би смело да прича овакве лажи, а и пола њих не би ни било на телевизији, нити би их уопште било ко ишта питао! То што смо моја сестра и ја културне и васпитане па ћутимо на све од како је тата умро, не значи да може свако да се прави паметан и каља нашег оца на било који начин! Много су се људи уживели и причају о Џеју, а видели су га четири и по пута у животу...  - написала је Марија Рамадановски и додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Хајде мало о'ладите и оставите мог оца да почива у миру! Нађите други разлог, радите нешто, бавите се нечим па идите по телевизијама , а не да се г**ите на име мог оца!

По том питању огласио се и сам директор телевизије Хyпе, Саша Мирковић, који је подржао Џејеву наследницу:

- Марија је апсолутно у праву! Највећа је лаж да је Лукас издржавао Џеја! То су срамотне тврдње овог небитног лика. Аца и Џеј су били велики пријатељи. Кад сам био у свађи са Ацом, Џеј и још један наш пријатељ су били иницијатори помирења. Зато што им је стало до обојице. 

Фото: АТА имагес

 

 

Одмах након тога, огласио се и Аца Лукас и кратко поручио:

- Све поштујем - написао је Лукас на објаву Саше Мирковића потврђујући да су тврдње да је издржавао покојног Џеја ноторне лажи.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: