Сем Катер, жена манекенске грађе и водитељка канала "Фит фатал", позната је по својој посвећености здравом начину живота и исхрани.

На дан свог венчања, она је одлучила да се придржава посебне исхране која искључује глутен, млечне производе, шећер и јака меса, те укључује сирово поврће, смутије и шкољке.

Пре саме церемоније, млада је јела вегетаријански послужавник сировог поврћа, а током дана конзумирала остриге, авокадо са салатом и хлеб без глутена.

@thefitfatale Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions ♬ What a Wonderful World - Hana

Свадбена торта била је без глутена, млека и шећера, а младенци су своје госте послужили безалкохолним пићима.

Осим тога, Сем је пила таблете против надимања током свадбе, што је такође изазвало пажњу и коментаре.

Након што је млада поделила детаље о свом необичном менију на друштвеним мрежама, многи су изразили изненађење и негодовање. Коментари су се кретали од неверице до оштрих осуда, при чему су многи изнели своје мишљење о таквом начину исхране на венчању. Неки су чак истакли да би остали гладни да су присуствовали таквом венчању.

"Уморан сам од ових људи који су опседнути здравом исхраном", "Ово делује као поремећај", "Замисли одеш неком на венчање и он ти послужи салату, зелене смутије и таблете против надутости", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: