Откако је крочила на јавну сцену, Северинин приватни – нарочито љубавни – живот је интригирао цео регион. Сви су желели да знају кога љуби једна од најлепших жена на Балкану, а она је обично давала све од себе да задржи интиму далеко од медија.

Ипак, како је већ од првих година каријере привлачила пажњу, Северина Вучковић углавном није успевала да сакрије баш све детаље, па су тако неки од њених партнера познати јавности. То је случај и с првим који ју је волео толико да ју је запросио, а она му рекла "да", односно првим њеним дечком који је познат.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, током деведесетих лепа Сплићанка била је у љубавној вези с Аленом Марином из групе "Којоти". Ова љубав није трајала дуго, али Севе и Ален су се лудо волели, а рок музичар је питао певачицу да се уда за њега и она је пристала. Испоставило се, међутим, да им није суђено, а пар је и након раскида остао у добрим односима.

Како је Ален једном приликом истакао, он не сматра да је имао лош имиџ јер је баш он освојио Северинино срце, али је имао утисак да медијима није било право.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr)

– Она је популарна и хризматична особа. Прегрубо је рећи да су ме медији због ње стигматизовали, али су се понашали као да их је она преварила са мном – изјавио је он својевремено.

Марин данас, поред тога што се и даље бави музиком, а окушао се у још једној уметности – бави се израдом необичних лампи. У једном интервјуу истакао је да је данас породични човек.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kojoti (@kojoti_official)

– Старење је процес на који нико није имун и немам проблема с прихватањем те чињенице. Здравље ме добро служи, да куцнем у дрво, а што се тиче физичког изгледа, никад нисам био тип мушкарца који воли проводити време испред огледала, а и карактером сам такав да увек настојим да ми чаша буде барем полупуна. Бити породични човек доноси одређене сатисфакције у протоку времена. Имам складан брак и јако драгу и лепу супругу, отац сам и очух двеју девојчица, односно девојака, које ме јако често испуњавају поносом. То је јако добар осећај – истакао је пре неколико година.

БОНУС ВИДЕО: