Иза Кодића су три брака, а за крај истих наводно крива је љубомора његових жена. Музичар је у младости био у вези са врло атрактивним девојкама, а неке од њих данас су позната естрадна имена.

- Не знам, оне су изабрале мене, а не ја њих, од музике нисам имао времена, оне су саме долазиле, популарност, био сам шармантан у младости, нисам био глуп. Тада се није гледало да ли имаш паре или не. Жене ме воле и дан-данас. Ја против тога не могу, има једна изрека: "Жене, бежите, иду Мирко Кодић и Здравко Чолић", у овим годинама ми то импонује, а тада ми то није значило. Живео сам живот, нисам имао пороке, волео сам да мало попијем, мало да коцкам. Вероватно не бих ни постигао овај успех да сам имао веће пороке - рекао је Мирко и додао:

Фото: АТА имагес

 

- Моје бивше жене јесу биле љубоморне, ја сам био у друштву глумица, стјуардеса, није лако то избегавати, али није лако ни сачувати брак. Неке су отишле, дошло је до развода због неке друге и тако - изјавио је Кодић и признао да је имао љубавнице: 

Међу његовим љубавима нашла се и Злата Петровић која је сада пријатељица његове супруге: 

- Имао сам, нећу да их именујем, али ето, поздравићу Злату Петровић. Она је сада пријатељица моје супруге. Она је фаца, воли моју супругу Силвију, Гоцу Божиновску и Ванесу Шокчић. Она је такав лик, када сам имао несрећан случај са ногом, прва је дошла код мене кући, донела две торбе воћа и поврћа и ставила 500 евра на сто. Ја кажем имам паре, не треба, она ми каже ‘нека, нека се нађе’. Она се зеза са мојом женом, Злата је нормалан лик, није будала, а имао сам и будале које сам одбацио из свог живота. Оне су биле са мном само да би се хвалиле.

FOTO:ATA images/Јутјуб принтскрин/Happy TV

 

Кодић је открио и када се угасила љубав са Златом Петровић.

- То је трајало осам, девет месеци и то је то. Љубав док траје, ја сам живео и живим у браку док волим. Живим у браку док волим. Моју супругу Силвију највише волим - рекао је Мирко.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: