Наиме, Мина је признала да је имала пробеле са Поповићем, те да је он у једном тренутку није разумео и хтео је да јој забрани да се скида.

Фото: АТА имагес

 

 

- Поповић је хтео да ми забрани да се скидам, али му је Брена рекла да нема појма и да ја изгледам као Мадона. Појавила сам се у једном костиму и певала сам песму "Секси робот". При крају песме сам скинула хаљину и остала сам у танга трикоу, када је Поповић то видео он је полудео и није хтео да ми дозволи да се скинем, већ ме је терао да се обучем, али се Брени то свидело и успела сам да наступим како сам хтела - рекла је Мина.

Иначе, Мина је недавно проживела пакао са бившим дечком који ју је психички малтретирао и терао да се помире, што она није урадила.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нећу много да коментаришем. Пријавила сам га, то није први пут. То се дешавало. Трпела сам и ћутала. Хтела сам да нађем најбољи начин да то решим, али ми није успело. Морала сам да се обратим надлежнима. Отишла сам, пријавила сам, пријавили су и они, његова мама. У сваком случају, јако ружно да ја сад пљујем по некоме с ким сам била - рекла је Мина за Републику, па додала:

- Ја сам њега волела, била сам искрена према њему, добра, онако како стварно треба. Међутим, кад неко не може да разуме твој посао, да пљује све твоје колеге како смо ми лоши људи, да смо ово и оно, да је мој посао овакав и онакав, много штошта, не бих да пљујем, нити да му дајем на важности.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја му заиста желим сву срећу, а вама хвала на разумевању. И само да кажем да је много горе психичко насиље него физичко. Стоп насиљу! Девојке, будите паметне, пријавите сваки вид насиља, и мушкарци, наравно. Хвала вам на свему. То није било први пут, ја сам му пришла и рекла да желим да се помиримо, да не желим да будемо у свађи, међутим, он је и даље настављао по своме. Ја сам му опростила, али не бих више никада била с њим.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: