Певачица не крије да је њен изабраник велика подршка и често затражи савет од њега када се двоуми: 

- Прилично сам својеглава и навикнута да сама доносим одлуке, али онда када баш нисам одлучна свакако је Вања један од првих које питам за савет. Добро, ту су још неки људи којима верујем, нисам искључива да по сваку цену мора самостално да одлучим, али исто тако ако ми се нешто не допада, па макар се свима допадало, ја ћу по свом - рекла је Снежана, па додала:

 

 

- Брак је диван ако се двоје људи нађу и она прича да временом партнери постају као брат и сестра, то није истина. Када се људи нађу то је онда право уживање. Такви људи могу слободно да се захвале Богу и да кажу да су срећни. Неки ће сигурно рећи да сам ја старомодна, али мислим да деца не треба да се рађају ако људи нису рекли "да" и пред Богом. Таква деца нису рођена у брачној заједници тако да мислим да је то један од најважнијих разлога због којих двоје треба да се венчају - објаснила је, а потом се дотакла и своје екипе из "Звезда Гранда".

Снежана је истакла да је њена породица врло сложна: 

- Ми смо заиста једна заједница, мада је та реч можда офуцана, али смо као породица, ето… Некако смо сви навикли једни на друге. Некада се лепо слажемо, сукобимо, расправљамо, али оно што је за похвалу је да нико није личан и ништа није злонамерно -изјавила је певачица за "Гранд".

БОНУС ВИДЕО: