Како су пролазници рекли за "Блиц", возач који је изазвао несрећу је бежао од полиције јер је претходно у кружном току направио удес.

"Пукло је као бомба"

- Пукло је као бомба. Истрчала сам напоље и видела да су се људи окупили. Црвени ауто се димио. Свуда су делови челичне ограде која је постављена између две траке. Чудо је да нико није погинуо - каже један продавац из локала пијаце Криве ливаде, испред које се десио удес.

Како је радница из једног оближњег локала рекла за "Блиц", црвени ауто је улетео у заштитну ограду и све је покидао.

"Улетео је у заштитну ограду и све покидао"

- Чуо се само јак тресак. Црвени ауто је улетео у заштитну ограду и све је покидао. Прешао је у супротну траку и ударио у једно возило. За њим су одмах дојурила два полицијска аутомобила под ротацијом. Изгледа да је негде већ направио неки удес, па да је бежао - прича једна радница из околних локала.

Пролазници су у чуду како нико није озбиљније повређен.

- Много среће су сви имали. Могао је да налети на неко возило из супротног смера или да делови челичне ограде убију неког на место, да су га погодили. Овде увек има много људи који иду у Парк Светог Саве сами или са децом. Шта је могло да се деси не смем ни да помислим - прича један Нишлија.

Возач једва стајао на ногама

Очевици причају да је возач који је изашао из кола једва стајао на ногама, да ли од шока или због алкохола - засад није познато.

Једно полицијско возило паркирано је у кружном току код раскрснице са Сремском улицом, где се, вероватно десио први саобраћајни инцидент, након чега се возач дао у бекство.

Једна од шипки из искидане ограде завршила је у шофершајбни паркираног аутомобила.

- То је тако пукло да сам мислила да се Руши зграда. Могао је да убије неког, чудо је да нико није повређен - каже једна продавачица.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".