Под утицајем Сунца у Рибама можемо почети да осећамо кулминацију и завршетак започетих послова. Можда почнемо да осећамо да су ствари достигле тачку затварања, или да више не можемо да наставимо даље, ту је крај.

Сезона Риба 2024. припрема нас за један од највећих космичких догађаја у години, а то је сусрет Јупитера и Урана у знаку Бика.

У наставку можемо дубље заронити у оно што ће сезона Риба донети вашем хороскопском знаку, али свеукупно, сезона Риба 2024. је магично доба године на које можемо да се фокусирамо на отклањање старог и припремање да дочекамо ново.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Сезона Риба је за вас време дубинског чишћења. Можда ћете открити да чистите и организујете свој простор или укидате везе или навике које вам више не служе. Сезона Риба такође може бити помало узнемирујућа за вас због течне природе њене енергије. Веома сте усмерени и имате тенденцију да добро радите са неком структуром и редом. Током сезоне Риба, можемо се осећати мало више расејано и мање усредсређено, али постоји магија која се може наћи у овом стању. Покушајте да радите из својих осећања, а не из главе. Погледајте да ли можете да се повежете са својим емоцијама на дубљем нивоу да бисте разумели одакле можда долазите и шта вас покреће. Можда ћете управо у овој сезони Риба доживети пробој који може да промени и подигне ваш живот на нове нивое.

Бик

Сезона Риба је време за прихватање завршница. Ако постоји нешто што желите да завршите или завршите, ово је добар тренутак да усмерите своју енергију у том правцу. Крајеви понекад могу бити тешки, али увек утиру пут ка новим почецима. Не брините превише о томе како ће овај нови почетак још изгледати, уместо тога се фокусирајте на овде и сада и верујте да ће остало доћи на своје место како треба! Енергија Риба се понекад може осећати мало распршена за вашу земаљску душу, па се вратите ономе за шта знате да ће вас довести у равнотежу, попут шетње природом или дана одмора. Јупитер и Уран се приближавају у вашем знаку и спремају се да приреде ватромет у априлу. Иако има још времена пре него што се ово догоди, можда ћете осетити спајање ове две планете електране све ближе и ближе. Јупитер и Уран могу изазвати нове идеје, инспирисати промене и донети изненадна изненађења у ваш живот. Останите отворени јер ово је енергија која се појављује једном у животу за вас и могла би вам отворити врата за невероватан и изненађујући нови почетак.

Близанци

Како стигнемо до последњег знака зодијака, ваша пажња се може окренути вашој каријери или осећању сврхе. Можда се питате шта је следеће за вас када је у питању ваш радни живот или како желите да проведете дан. Ако се спремате да се повучете, крај сезоне Риба може донети добру прилику да коначно изађете. Можда ћете такође закључити пројекат на коме сте радили неко време. Осећа се као да ће свака креативност коју сте рађали у свету коначно почети да се обликује. Иако можда размишљате о вашој каријери ове сезоне Риба, биц́е и ваш дом и породични живот. Можда ћете морати да проведете више времена са својом породицом или да се бавите неочекиваним пројектима реновирања. Ако сте размишљали о проширењу породице, ово је такође добар тренутак да направите планове и предузмете акцију.

Рак

Рибе су водени знак, тако да ћете се увек осећати опуштено под овом енергијом. Можда ћете се осећати додатно креативно током овог времена, а можда ће се ваша пажња окренути ка изношењу својих креативних визија у свет. У ствари, ако сте радили на креативном пројекту или научили нешто ново, сезона Риба би била добар тренутак да свој рад и вештине изнесете у свет. Можда ц́ете се само изненадити која ц́е се врата отворити када то учините! Чини се да ц́ете ове сезоне Риба достићи диплому. Шта год да сте напорно радили да постигнете, може се остварити, зато ставите завршне детаље и изнесите свој рад у свет.

Лав

Сезона Риба је добро време за опуштање и проток, а не за покушај контроле. Можда сте недавно имали много тога на свом тањиру, али вибрације Сунца Риба траже од вас да закорачите у своје креативне ципеле и само дозволите свом уму да одлута. Не морате све да схватите, уместо тога можете само да плутате и видите где можете да слетите. Ако имате креативни пројекат на коме радите, можете да усмерите део ове енергије у том правцу, али немојте вршити притисак на себе. Искористите ово време да истражите, креирате, замислите и видите шта се дешава. Ако ослободите било каква очекивања, можда ћете се само изненадити и смислити нове и инвентивне идеје које раније нисте видели. Планирајте мало неге о себи ове сезоне или чак кратко путовање. Провођење времена на мору може бити додатно пуњење за вашу душу. Размишљање, вођење дневника и медитација такође могу бити моћни за вас и ове сезоне. У суштини, ово је време да се храните изнутра.

Девица

Сезона Риба седи наспрам вас на точку зодијака, тако да сте веома повезани са његовим енергијама. Сезона Риба је ваша прилика да ослободите контролу и дозволите себи да течете. Уместо да покушавате да планирате или правите стратегију, ово је ваше време да се предате и верујете у то како ће се ствари одвијати. Иако је ваша природа да будете организовани и планирани, ово је добра прилика да изазовете себе да будете мало спонтанији. Урадите нешто другачије, промените рутину или пробајте нешто што сте одувек желели. Ове сезоне вам могу бити на уму и ваши односи. Обратите пажњу на поруке и учења других, јер се чини да ц́е многи ваши поклони и лекције у сезони доћи из спољашњег извора.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Ваш распоред је можда био веома заузет или сте се можда осећали повучено у многим правцима, али сезона Риба је ваша шанса да почнете да прецртавате ствари са своје листе обавеза. Можда се чини као пуно посла, али ако се посветите томе, заиста можете много постиц́и под сунцем Риба. Ослоните се на своју креативну и уметничку визију да бисте пронашли решења и довели ствари до тачке завршетка. Наравно, сав посао и никаква игра није забава, па покушајте да успоставите равнотежу тако што ћете издвојити мало времена за ствари које вас испуњавају радошћу. Придруживање клубу, покретање новог хобија или похађање наставе су сјајни начини да то урадите, а такође вам могу помоћи да изградите осећај заједнице око себе.

Шкорпија

Као други водени знак, сезона Риба ће вас можда натерати да осетите сва осећања. Ово је добро доба године да размислите о ономе што вам је заиста важно. Шта вам омогућава да се осећате као сами, а шта вас спречава или спречава да будете оно што јесте? Ваша пажња се такође може окренути вашем дому и породичном животу ове сезоне. Можда ћете открити да морате да будете ту за одређеног члана породице, или можда само ваше одрастање из детињства и ране ће вам донети излечење и осећај дубљег разумевања. Ово је рефлективно доба године за вас и оно које заиста можете искористити да продубите однос који имате са собом.

Стрелац

Ваш ватрени дух има тенденцију да буде помало влажан када је Сунце у Рибама, али овај период хлађења можете искористити у своју корист. Ово је добро време да се усредсредите на одмор и пуњење. Погледајте да ли можете да нађете времена да смирите своје емоције и вратите своје тело у стање равнотеже. Сезона Риба је такође добро време за завршетак и окончање пројеката који су одслужили своје време. Радите на томе да отпустите и завршите све оно што више не желите да носите. Енергија завршетка и затварања биц́е на вашој страни.

Јарац

Питања око ваше самопоштовања могу се појавити за вас под сунцем Риба. Можда размишљате о томе шта вас чини цењеним и чему желите да дате вредност у свом животу. Јасно вам је шта цените такође може помоц́и да се усмере све одлуке које треба да се донесу. Када вам буде јасно шта желите, и ускладите све своје одлуке у том правцу, невероватно је шта се може постиц́и. Док је сезона Риба време завршетка, и ви имате неку енергију подршке за нове почетке, па створите простор у свом животу за оно што желите и држите своју визију снажном. Сезона Риба је добра прилика да манифестујете и поставите намере за следећу годину.

Водолија

Сунце је управо напустило ваш угао зодијака, а како то чини, може се појавити нова јасноц́а. Можда ц́ете почети да видите ствари јасније или почнете да постајете свесни ствари које су скривене или магловите. Ово је време јасноц́е за вас, а ваша интуиција и инстинкти ц́е бити ваш највец́и савезник. Усредсредите се на оно што је у вашој контроли и покушајте да не наглашавате превише ствари које нису. Како се сезона Риба ближи крају, можда ћете осећати потребу да започнете нешто ново или промените своју рутину. Прихватите овај начин размишљања и унесите свежу енергију у свој живот – време је!

Рибе

Срећан рођендан, Рибе! Ово је ваша сезона зодијака и ваше време да заблистате! Ово је сјајан тренутак да се фокусирате на себе. Вратите пажњу на себе! Шта те испуњава? Због чега се осец́ате добро? Ово је ваша шанса да се заиста фокусирате на бригу о себи и самољубље и усмерите неку позитивну енергију у свом правцу. Одвојите време да се размазите ове рођенданске сезоне и одвојите време да се опустите и напуните. Ваше здравље ће вам бити приоритет ове сезоне, па будите сигурни да водите рачуна о себи и балансирате своје потребе са потребама других. Блистајте, Рибе!

БОНУС ВИДЕО: