Бивша вереница Бориса Бекера изјавила је у новом документарцу како тек из таблоида сазнала да је тениски ас раскинуо веридбу с њом.

Фото: Профимедиа

 

"Као да ме је гурнуо под аутобус", каже Алесандра Мејер-Волден сећајући се краха везе с Бекером. Ово је други део документарца који је снимила ИТВ под називом "Борис Бекер: Успон и пад".

Алесандра је била ћерка Бекеровог дугогодишњег менаџера, Аксела Мејер-Волдена. Упознала је Бориса још кад је била дете. Отац јој је умро 1997. године, а девет година касније она се заљубила у Бекера. Имала је 24 године, а тенисер 40.

Фото: Профимедиа

 

Алесандра описује почетак везе као "бајку". Отишли су на романтично путовање у Сардинију, тамо ју је Борис и запросио. "На почетку сам се осећала толико сигурно с њим", прича ова витка плавуша. "Увек ми је у мислима било колико му је мој отац веровао, понашао се према Борису као према члану породице.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, нисам имала појма шта све долази у пакету с Борисом. Лични живот му је био у расулу. Разводи, деца, раскиди. Отишли смо у Мајами, провели тамо неко време с његовом децом. Разболела сам се, а онда је Борис  изненада престао да се јавља на моје позиве. Почео је да се понаша чудно, нисам знала где је", прича Алесандра.

Одлучила је да му пошаље поруку, не слутећи да ће бити судбоносна. "Па, пошто ми не одговараш на позиве и не комуницираш са мном, претпостављам да је веридба раскинута?", написала је Алесандра.

Фото: Профимедиа

 

"И он је ту поруку, извађену из комплетног контекста, послао таблоидима", препричава Алесандра. "Погледајте ову ужасну, младу девојку која има само 24 године и раскида са мном, Борисом Бекером, преко поруке", рекао је наводно бивши тенисер новинарима.

"Тако сам ја сазнала из Билд Цајтунга да је веридба раскинута", прича Алесандра. "А Борис је себе приказао као жртву и средио свој имиџ тако да он остави добар утисак. Као да ме је бацио под аутобус", жали се ћерка покојног Бекеровог менаџера. "До дана данашњег нисам проговорила с њим", закључује.

Сенди, како је зову у Мајамију где данас живи, удала се неколико година касније за немачког глумца Оливера Пошера и с њим добила троје деце. Након развода, родила је још двоје и сада живи сама с децом.