Александар Фута Радуловић прокоментарисао је наводе о томе да песму легендарног певача Џеја Рамадановског није написала његова покојна супруга Марина Туцаковић, већ Исо Леро Џамбо.

Наиме, иако је Марина потписана као аутор текста, а Фута као аутор музике, новинар, сценариста и редитељ Драган Јаковљевић тврди да то није истина.

Фото: Репринт Вечерње Новости

 

 

- Исо Леро Џамба је дошао једно вече пијан и био је одсечен од свега. На салвети је писао речи. Он је иначе био поета за разлику од Џеја. Кажу Џеј написао песму. Какав Џеј, он није имао везе са тим. Тада су Грга и и Зоки Смилић, обојица музичари хватали тактове и направили ту мелодију. Баш ту мелодију која је и снимљена. Ја после прочитам у новинама да је текст "Недеље" писала Марина Туцаковић - рекао је он приликом гостовања у емисији "Црна хроника" на Курир ТВ.

Фото: В.Данилов

 

 

Тим поводом се огласио Фута како би прокоментарисао Драганове речи, а он се прво насмејао, па затим бесно поручио:

- То су глупости. То је мој коментар. Може да се јави било ко да каже било шта само зато да би направио вештачку фрку, пошто се дигла фама око филма "Недеља". Глупости... Свашта чујем, а ево сад и ово - рекао је он за Информер, а када је упитан да ли је био ту када је Марина писала песму, он је потврдио:

- Наравно да сам био ту док је Марина писала песму, заједно смо је правили и не само ту песму, већ и све остале.

(Курир.рс/Информер)

БОНУС ВИДЕО: