Више тужилаштво у Београду Мирковића терети да је непосредни извршилац и да га је пуцајући ликвидирао. Он је возећи мотор маскиран у достављача хране у сред дана око 14 часова пуцао у Мирковића и из пиштоља испалио десет метака, па је погођени Јоровић на лицу места преминуо.

Друга двојица се терете да су у периоду од почетка априла, па до дана убиства заједно са Мирковићем опсервирала Јоровићево кретање. Сва тројица се налазе у притвору, који им је продужен до почетка марта.

Како се сумња и како су снимиле надзорне камере Мирковић је тог дана на мотору  пратио Јоровића у његовом возилу. Када се младић паркирао недалеко од куће у Алтини, убица је зауставио мотор, и са кацигом на глави му се приближио и запуцао. Када је Јоровић пао поред аута, пришао му је још ближе и пуцао у главу. Након тога је побегао мотором.

Неких двадесетак дана касније и Мирковић и његови саучесници су ухапшени. На саслушању у тужилаштву бранили су се ћутањем.

Убијени Милан Јоровић био је близак пријатељ Немање Бојовића Хемије, којем је неколико пута бачена бомба у двориште куће.

БОНУС ВИДЕО: