О животу славног Минимакса медији су често писали, а није тајна да је био миљеник жена. Међутим, како је једном приликом испричао, "многе од њих је желео, а само две је одвео пред олтар".

Први пут се оженио када је имао само 22 године, а током овог 12 година дугог брака добио је првог сина, Игора.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Након развода од прве супруге, легендарни водитељ решио је да по други пут стане пред олтар, а љубав са Биљаном потрајала је све док их њена смрт 2004. године није раставила.

Минимакс је током брака са Биљаном добио двоје деце - сина Владимира, ког смо сви добро упознали као члана музичког састава "Сха-Ила", и ћерку Ану, која се ретко појављује у медијима.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

Ана је у једном од ретких разговора за домаће медије проговорила о сећањима на свог оца, тврдећи да ни током најтежих дана није одустајао од онога што је волео. Како је истакла, чим је отишао у болницу имао је једну жељу, а то је да му донесу папир и оловку, како би могао да записује своје мисли.

- Прво што ми је тражио када је легао у болницу били су папир и оловка. Није тражио храну и пиће, него папир и оловку. То је био он. Он има неке необјављене ствари и то се надам да ћемо приказати на изложби коју планирамо - рекла је Ана том приликом.

БОНУС ВИДЕО: