- Падавине ће у већини крајева бити слабог интензитета. Дуваће слаб и умерен, на планинама повремено јак, јужни и југозападни ветар, који ће ујутро на северу и западу, а током дана и у осталим крајевима бити у скретању на западни и северозападни уз краткотрајно појачање. Најнижа температура кретаће се од 5 до 10 степени, а највиша од 11 до 16 - наводе из РХМЗ-а.

Републички хидрометеоролошки завод издао је јутрос у 6 сати најаву у којој се наводи да се на високим планинама очекује слаб снег.

Претежно облачно и још мало хладније, местимично с кишом, време је које нас очекује сутра. На високим планинама падаће снег. Дуваће умерен и јак северозападни ветар, у планинским пределима источне Србије са ударима олујне јачине. Најнижа температура кретаће се од 4 до 8 степени, а највиша од 10 до 14.

На северу земље ће у среду бити променљиво облачно и суво, у осталим пределима умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом.

- На високим планинама је могућ слаб снег. Ветар слаб до умерен северозападни, у планинским пределима источне Србије повремено јак. Највиша температура износиће 13 степени - наводи се на сајту РХМЗ.

Слично време метеоролози прогнозирају и за четвртак, када ће бити променљиво облачно и суво са дужим сунчаним периодима. Ветар ће бити слаб и умерен, северозападни, увече у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3 степена, а највиша од 9 до 12 степени.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)