Овог пута десила се несвакидашња сцена у "Новом јутру" када је Тамара упала у студио код Јоване Јеремић.

Јована је са гостима на крају данашњег сегмента Јутарњег програма, причала о естетским захватима и силиконима. У току разговора ушла је Ђурићева и Јована је тада прекинула саговорнике.

На изненађење многих, после свега њих две су се игрлиле и изљубиле.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novo jutro

 

 

- Стигла нам је и Тамара Ђурић. Љубави, па где си ти? Чекај, после свега? За све ове душебрижнике, много ми је драго што си дошла - поручила јој је Јована.

Иако су јавно ратовале након Јованиних тврдњи од пре две године, када је водитељка оптужила старлету због наводних претћих порука и чак је пријавила полицији.

Њих две тада су се жестоко препуцавале путем медија и мрежа, а недавно је Тамара у емисији "Амиџи шоу" проговорила о њиховом односу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novo jutro

 

 

"Рекао си дама. Шалим се. Ми се нисмо свађале, она је мене тужила због неке поруке коју је добила на друштвеним мрежама, да су јој неки моји људи претили, због Маје Маринковић, да сам им ја дала њен контакт... Онда су мене звали из полиције и ја сам шаљиво рекла да није први април. Послала сам јој поруку да немам везе са тим, да се оградим, мислила сам да се стварно уплашила, док нисам видела да је она стварно један шаљивџија", почела је Тамара и наставила:

"После тога је са мном у супер односима, јавља ми се, чак ме је звала у емисију. Мислим да је супер за екранизацију, да је смешна, односно духовита... Без обизира на сву ту њену лудост по сцени, допире до великог броја људи и све што се каже у њеној емисији дође до народа, без обзира на начин на који то ради".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Novo jutro

 

 

Тамара је тада рекла да Јовани препоручује да посети психијатра.

"Ја бих јој предложила да оде код психијатра. То је рад на себи. Њој је потребан психијатар, и то не неуропсихијатар, није то толико подигнуто на тај ниво. Она је биполарна личност, у смислу данас ме тужи, а онда ми после каже да није тако, да су јој моји неки људи претили. Мења расположења. Она треба само психички да ради на себи. Можда она и ја само немамо исти смисао за хумор. А што се тиче физичког изгледа, не мора ништа, Видим да тренира, ништа није радила на себи од операција", рекла је старлета.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: