Прошле недеље водитељка Тамара Грујић први пут се појавила у шоуу "Никад није касно" због чега је била веома узбуђена.

Ипак, осим ње, позив Жике Јакшића посебно је прижељкивао водитељкин отац.

- Веровао или не Жиле, мој тата је набавио твој број телефона и кад ме је возио на снимање емисије "Никад није касно" ми је рекао: "Ја сам хтео њега да позовем и да га замолим да те зове, да будеш у његовој емисији." Ово је жива истина, жива истина! Тако да си му испунио новогодишњу жељу одмах. Хвала ти много! - са осмехом је открила Тамара, након чега је Јакшић похвалио њен рад.

Фото: АТА имагес

 

 

- Баш ми је драго што сам испунио жељу твог оца, али морам да кажем сад нешто друго јер се ми овде дружимо да истичемо лепе ствари. Емисија коју ти радиш се зове "Радна акција" и то је заправо породични пројекат који радите ти, супруг и ћеркица. Урадили сте око 200 емисиија, направили много кућа и реновирали им све - открио је Жика, што је Тамара и потврдила:

- Тачно, за седам година смо око 200 кућа реновирали, око 800 деце усрећили и средили преко 20.000 квадрата.

Фото: АТА имагес

 

 

Због природе посла и емисије коју веома успешно води Тамара Грујић са својом породицом годинама уназад живи на терену, на шта се како каже, већ навикла.

- Та снимања трају данима, није као "Никад није касно" коју ми снимимо у једном дану. Скоро сте се вратили са четворомесечног снимања и ваша ћеркица увек иде са вама. Када одете на неко место ви живите у хотелу - открио је Жика, што је Тамара потврдила.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, посебан осмех на Тамарином лицу изазвале су речи Драгане Катић која није штедела комплименте.

- Морам и ја нешто да кажем. Тамара је моја колегиница и заиста ми је посебно задовољство да кажем да коначно на нашим екранима постоји права особа, на правом месту. Радиш све са неизмерном љубављу, спонтаношћу, а о резлтатима не морам да причам. Изражавм велико поштовање према теби и твојој породици - истакла је Драгана.

БОНУС ВИДЕО: