- Да, пронађена је. Полиција ју је пронашла. Сад смо се вратили кући. Хвала вам, добро је, само смо сви уморни од свега - рекао је отац девојчице, који се најпре одласио на инстаграму, поводом целокупне ситуације.

- Овим путем да се захвалим свим добрим људима на подршци. Пронашли су је припадници полиције. Свима још једном хвала - написао је отац.

Подсећамо, девојчица је нестала у среду, док се апел за њен проналазак делио друштвеним мрежама. Како је наведено, виђена је на Црвеном крсту, на Врачару.

Како је њена мајка навела за "Блиц", девојчици се никада није дешавало да оде без да се јави. Она је тог дана послеподне била у школи, док су јој часови трајали до 19 часова.

-  Недавно је изгубила свој мобилни, због чега је у последње време користила телефон својих пријатеља за комуникацију. Те вечери, док сам била на ноћној смени, позвала ме је око 22 часова. Тада ми је рекла да се задржала после школе, али да сада креће кући и поручила ми је да се не бринем. Деловала је расположено и срећно, ништа није наговештавало да се неће вратити кући - навела је мајка. 

Напоменула је и да је ћерка тада не би позвала да је хтела да побегне од куће или да нешто није било у реду.

- Сат времена од тог позива, зове ме њен друг са којим је била и другарица, са чијег телефона ме је ћерка позвала. Они су ми тада рекли да је нешто конзумирала и да јој није добро, те да одмах дођем по њу јер они морају кући. Не знам да ли је тачно да је нешто конзумирала, тако су ми они рекли. Замолила сам их да сачекају док дођем, међутим, звали су их родитељи и морали су кући - испричала је тада наша саговорница.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: