Воја Недељковић подсетио је пратиоце на својим мрежама на великог новинара и водитеља Милована Илића Минимакса и открио да је он био једна од најзаслужнијих особа због којих је актулени водитељ "Звезда Гранда" одлучио да се бави овим позивом.

Фото: В. Данилов

 

 

- Данас се навршава 19 година како нас је напустио Минимакс. Као дечак сам почео да га редовно слушам у легендарној емисији “Туп-туп” на радију. Морам га сврстати у оне личности због којих сам изабрао позив којим се бавим. Био је шкрт у похвалама, али ми је при упознавању упутио комплименте и рекао:“Само гурај… ако не будеш гурао ти, гураће неко други…” – написао је Воја у опису фотографије са Минимаксом.

Недељковић је нагласио и да му је ово једна од последњих заједничких фотографија настала на неком од наступа, не прецизирајући тачну локацију где је слика настала.

 

 

Подсетимо, Минимакс је оставио неизбрисив траг у радијском и ТВ новинарству због чега је постхумно добио и спомен плочу у згради Радио Београда. У својим емисијама први је на просторима некадашње државе представио јавности бројне звезде народне музике међу којима су Лепа Брена и Цеца Ражнатовић, а неколико година је био и водитељ популарног забавно-музичког формата "Гранд шоу".

БОНУС ВИДЕО: