Даријан Радомировић је пресрећан што се у Елиту вратила Миљана Кулић.

Он јој је непосредно пре њене дисквалификације исказао емоције, а сада је током емисије Питања новинара потврдио да и даље жели да уплови у везу са популарном Микси.

Кулићева је, са друге стране, потврдила да јој је Марија Кулић дала благослов за везу са Даријаном. Убрзо је пао и њихов први пољубац. 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Мени је било испуњење жеље што се она вратила, имао сам трему да одем да се јавим али сам морао да јој се приближим и да је испитам неке ствари. Бојао сам се да направим први корак али сам ипак то урадио. Већ сам јој рекао да никад лепше није изгледала и јако срећно делује и растерећено.Поред ње се осећам релаксирано и срећно и стварно ми се допада -рекао је Даријан.

- Миљана имаш велику подршку за везу са Даријаном, како ти се свиђа он? - питао је Дарко.

- Мени је мајка рекла да ме Даријан научи да радим кућне послове да изађем као права домаћица. На сваком је месту све на своме месту, тело, грађа, очи, поглед све је топ. Не волим пуно људима да дајем комплименте да се не уздигну превише. Ово што Даријан ради није глума, он мене искрено воли, ја то знам да проценим - рекла је Миљана.

Потом је Миљана пољубила Даријана у образ и сви су аплаудирали. 

БОНУС ВИДЕО: