На бахато и насилно понашање ових тинејџерки упозорила је једна корисница друштвених мрежа.

- Синоћ око 20 часова пет девојчица узраста можда око 13/14 година су ухваћене у крађи у Чика Љубиној у центру града. Обезбеђење (човек од 70 година) је приметио да краду ствари и опоменуо их је, на шта су оне почеле да руше све у радњи. Једна од девојчица је разбила нос обезбеђењу и како каже радница из продавнице огулила му је скроз кожу са носа. Након изласка из продавнице, једна од девојцица је узела стаклену флашу и разбила о стакло - написала је она, а њена порука објављена је недавно на Инстаграм страници "Сербиаливе Београд".

Полиција је према њеним речима дошла након 15 минута, а девојчица која је пребила обезбеђење је побегла са још једном девојчицом.

- Рушиле су све ствари пред собом које су виделе. Остале три су се углавном врзмале туда око продавнице и покушавале “да се сакрију од полиције”. Кад је полиција отишла са тог места, три девојчице су се вратиле код продавнице. Од свих људи који су пролазили и стајали од самог почетка инцидента и гледали шта се дешава као да су у биоскопу, свега њих 4-5 је успело да се супростави девојчицама. Јако су безобразне, неурачунљиве и неваспитане. Те три девојчице су приведене у Кнез Михајловој након 20 минута - навела је она.

Додала је и да не зна да ли је полиција успела да пронађе девојчицу која је повредила радника обезбеђења и њену пратиљу.

- Нажалост ово није први пут да се овако несто дешава. Жена која ради у тој пордавници на сваких шест месеци мора да иде на суђења јер се нон стоп дешавају неки инциденти. Пре пар месеци је дечко избоден на том месту - тврди ова госпођа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: