Саша Поповић никад није крио да је песме писао из хобија, упоредо са својим примарним занимањем, а храброст да их објави добио је од менаџера „Слатког грех“ Раке Ђокића.

Фото: АТА имагес

 

 

Тако је давне 1985. године компоновао и аранжирао једну од најлепших Брениних балада под називом "Нежна жена", док је текст написала Радмила Мундринић.

Опште је познато да је Саша променио Брени живот из корена и из Брчког преселио је у спрску престоницу где је касније са "Слатким грехом" пунила хале и дворане широм Југославије.

Првог сусрета породице Лепе Брене и некадашњег фронтмена „Слатког греха“ певачица се и дан данас сећа.

Фото: АТА имагес

 

 

- У то време сам студирала већ шест месеци, а онда је дошао Саша да ме пита да будем део групе. Када га је мој отац видео, Сале је имао 45 килограма са креветом и ону палачинку од кравате око врата и неко одело је носио. Тати то није деловало озбиљно. Било му је неозбиљно да радим у неком таквом бенду, тако да није веровао у то и једва ми је дозволио да одем и радим са “Слатким грехом”. То је било зато што му Сале није одавао неки озбиљан утисак, а ја сам била срећна што га није избацио из куће, присетила се својевремено Брена за домаће медије.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: