Јелена Карлеуша се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм, те се присетила сахране њене блиске сараднице и пријатељице Марине Туцаковић, када је лично она и рекла покојном Милану Лаћи Радуловићу да се Светлана Цеца Ражнатовић непозвана појавила на сахрани.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ужасно је то што се једини преживели члан ове породице, под надимком Фута, слизао са Светланом Ражнатовић иако јој је био строго забрањен приступ на Марининој сахрани, а његов син Лаћа је њу као и Аркана презирао. Када је Марина умрла, Лаћа је дао јавно саопштење у ком изричито забрањује присуство Арканове удовице на сахрани. Сећам се да се она ипак кришом појавила, новинари је нису препознали јер се прерушила у особу која проси по гробљу (или је мени тако деловала). Све у свему, када сам хтела да јој у пролазу дам 500 динара, препознала сам је и о томе сам обавестила Лаћу, који је полудео од беса - открила је Јелена.

Фото: АТА имагес

 

 

- Мало потом, Лаћа је изгубио живот, а последњу поруку у телефону, написао је из Израела мени. Да. Мени. Шта је требало Фути, да се приклони некоме, кога је његов син мрзео и у кога се Марина животно разочарала, остаје да се види - написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.

БОНУС ВИДЕО: