Српска јавност не престаје да бруји о скандалу у чијем центру је био кошаркаш Немања Бјелица. До сада, овај талентовани момак није имао мрљу у каријери, а још увек није јасно који је био повод да га некадашњи фудбалер Никола Петковић срамно нападне, док је овај талнетовани играч био у играоници са децом.

Камере су све снимиле, а присутни су коментарисали да је Немања покушавао да смири ситуацију.

Фото: АТА имагес

 

 

Цео инцидент се догађао, док су Немањина деца била у играоници. И док Немања чека правду, највећа подршка му је супруга Мирјана, са којом гради љубавну причу још од 2008. године.

Своју романсу су крунисали браком 2010 године, а да се радило о судбоносном сусерту, једном приликом је открила управо Мирјана.

- Помислила сам - превисок је. Ја сам висока 176 центиметара, али је он био највиши човек којег сам упознала. Превисок, заиста. И са дугом косом. Обично сам младићима давала лажни број телефона, али је ово био први пут да сам издиктирала свој прави број. Јавио се после пет дана - рекла је Мирјана.

Међутим, ових дана се појавила информација у медијима да се пар разводи након 16 година заједничког живота.

Фото: МВ

 

 

Наиме, како је пренео "Курир", Никола Петковић је у емотивној вези са Мирјаном која се разводи од кошаркаша Немање Бјелице, који се огласио саопштењем и изјавио "да Мирјана није урадила ништа погрешно и да се пар не разводи због ње, већ због наводне преваре Немање Бјелице и то са супругом свог кума Саве Лешића".

- Боже сачувај! Затечен сам стварно. Не могу да поверујем. Ево од вас први пут чујем за тако нешто. Не знам стварно одакле Петковићу идеја и потреба да спомиње мене и моју породицу. То су такве глупости и неистине. Боже сачувај! Прича да Немања и ја нисмо добри, ту нема једне једине речи истине. Али стварно, Боже сачувај. Ја и даље не верујем шта сам чуо и прочитао. Мораћу да попричам са Петковићем да ми објасни одакле му потреба да моју породицу спомиње таквим неистинама. Не знам шта бих вам више рекао, кад немам о чему да причам јер то није истина - оштро је демантовао Лешић.

Фото: Небојша Параушић, МВ, Друштвене мреже

 

 

Са друге стране, Немања Бјелица је одлучио да се неће оглашавати поводом новонастале ситуације, како би заштитио своју децу од додатних непријатности.

- Немања Бјелица је догађају који се одиграо 3. фебруара 2024. године у дечјој играоници у ТЦ Галерија обавестио надлежне државне органе, који су након тога поступали у складу са својим законским овлашћењима и утврдили да су испуњени законски услови за кривично гоњење починиоца. Имајући у виду да је поступак већ покренут Немања Бјелица ће препустити државним органима да наставе да неометано свој рад и утврђујују чињенице. Због потребе да заштити приватност, мир и спокојство своје малолетне деце Немања Бјелица неће износити детаље у јавност и моли медије да имају разумевања и да поштују ову његову жељу - наводи се у саопштењу.

БОНУС ВИДЕО: