Млада Лазина изабраница је у последње време често активна на друштвеним мрежама, а оно што изненађује јавност су њене објаве које су врло смеле и говоре о љубави и подршци. Сада је поделила један видео који се тиче љубави и потребе мушкараца у времену када жена постаје самосталнија:

- Пусти га, отвори му своја врата. Потребно је да му пружиш разумевање и даш му разлог да остане, створиш осећај да ти је потребан, да има сврху - казала је оквирно терапеуткиња, што је Аница Лазић врло радо поделила са фановима.

Када се Лазар огласио поводом развода од Данице, истакао је да не жели да се много помиње у штампи и да ће се сусретати и даље у животу због посла: 

- Ова тема је за нас тешка и не би било лепо да се развлачимо по жутој штампи. Ми смо ипак два, ако могу да кажем, велика и достојанствена уметника, која су дошла до краја заједничког пута, која ће после званичног развода наставити своје путеве, а ти путеви ће се свакако поново преплитати и сусретати, али на један другачији начин. Ми се нисмо разишли због неке друге жене или неког другог мушкарца. Једноставно, потрошили смо енергију која нас је држала заједно. Водећи се конзервативним обичајима, можда смо могли и даље да живимо заједно да бисмо се, само не знам коме, доказивали, али свакако је здравије и поштеније што смо се одлучили на овакав корак. Ми смо се у последње време гледали очима које су изгубиле жар, занос и љубав, која нас је грејала више од четрдесет година - био је искрен глумац у исповести за магазин Глорија, па додао да јебоље за људе који немају заједничке мотиве за живот да прекину везу: 

Фото: АТА имагес

 

- Наравно да је тешко. Али животну енергију треба следити и поштовати како се људи не би поразбољевали. Животна енергија мора да има свој ток, јер ако се тај ток заустави, ако се препречи насилно, онда долази до трагичних последица и завршетака. Ми смо два достојанствена бића и зато је и наш разлаз достојанствен. Толики људи се разводе. Некада сам и сам мислио да то није лепо. Да то није у реду. Али зар није боље да двоје људи, ако су већ изгубили мотиве за заједнички живот, тај живот прекину и наставе да живе своје друге, енергетски свежије и здравије животе. Неколико месеци не живите заједно. То је свакако рушење једног света. Али то није рушење куће коју смо заједно градили све ове године. У ту кућу ће и даље долазити наша деца, као и ми. Та кућа је отворена заувек за све нас.

БОНУС ВИДЕО: