Тема за црним столом била је љубомора у емотивном односу, а он се том приликом дотакао и односа са поп певачицом, као и развода, а споменуо је и превару.

- Ја нисам ни знао шта је љубомора, осим оних дечачких момената. Кад је мене моја бивша преварила, тад сам видео како из љубоморе проистекне лаж. Приметио сам нешто, што нико није приметио. Ја најбоље овде разумем Матору. Човек мора да буде оба. У моментима док сам био у браку, осетио сам љубомору, а нисам знао због чега. Осећао сам да нешто не штима тада, чак сам и мислио да сам луд. Прва и основна ствар је да жене не схватају да у превари падају на ситнице. Где то има да ти жена каже да спава код другарице?! Жена у браку спава тамо? Где то има? - казао је Иван.

- Да ли љубомора може спречити неког да оде неком другом? - упитао је Ђедовић.

Фото: Сарић С.

 

- Не. Код мене се то завршило врло брзим разводом. Било је евидентно да се нешто дешава. Ја пре Јелене, нисам имао дуже везе. Након тог брака (са Гоцом) ја нисам имао неки озбиљнији однос, да будем искрен. Хтео сам још много тога да кажем, али ћу то да оставим за неку другу прилику. Замолио бих Милену да исприча неке примере из младости да ли је била љубоморна - рекао је Иван.

БОНУС ВИДЕО: