Лазар је јавно већ причао да је поново заљјубљен, док Аница истиче да је он "њен заштитник, послат од Бога".

Већ месецима уназад се у јавности прича да Ристовски и његова драга живе у његовом стану у Београду на води.

- Он стално негде јури и жури, а Аницу не бих препознао да је не видим са њим. Некако ми није упечатљива. Даницу нисмо виђали овде, мислим да се он у наш крај преселио после развода. Човек води рачуна о себи, али нико није очекивао да ће бити у вези са "клинком", али то је свакако његова ствар. Верујем да му многи завиде - рекао је Марко, који живи у близини Лазаровог новог дома.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић, Зоран Кнежевић

 

У оближњој продавници кажу да не долазе у набавку.

- Сврати Лазар по неке успутне ситнице и увек је дотеран и остави облак парфема за собом. Он одлично изгледа за своје године, е сад то не значи да треба да се забавља са толико млађом девојком. Не бих да му судим, али што је много, много је. Велика је то разлика. Ја не могу ни да замислим шта о томе мисле њени родитељи - искрена је била продавачица.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anicalazicofficial/АТА имагес

 

Лазар Ристовски је пре развода са бившом женом, колегиницом Даницом Ристовски, живео у кући у Земуну.

- Након развода Даницу овде нисмо виђали, мада и Лазара ретко. Кажу да је једном долазио са том новом девојком, али нико тада није мислио да је девојка. Мислиле су комшије да је она неки агент за некретнине јер се кућа продаје. Кажу да је деловала насмејано и срећно, а он живи другу младост. Па нека, човек је разведен, може да ради шта хоће - навео је недавно један старији господин из Земуна, који Даницу и Лазара познаје дуги низ година.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: