Водитељ Иван Бауер био је први домаћин популарног квиза "Слагалица" који је почео са емитовањем сада већ давне 1993. године.  У почетку је овај квиз водио, уз Бауера, само један мушкарац, а то је био Никола Нешковић, креатор квиза.

Након "Слагалице", водио је, потом, и квиз "Сам против свих".

Осим тога, био је водитељ и других телевизијских квизова, али далеко од тога да се бавио само тим послом.

Фото: А. Станковић

 

 

Он је био део и манекенских кругова, али уз то и полиглота и веома образован. Завршио је Електротехнички факултет, а после и магистрирао и докторирао на економији. Неко време је био и професор, а написао је и више стручних књига.

Неко време је био и посланик у Скупштини Србије, а данас обавља фунцкију амбасадора Србије у Мароку.

Породица Ивана Бауера


 Бауер је пре неколико дана обелоданио најлепшу вест, а то је да је постао тата у 57. години. Он са супругом Љубицом има сина Петра, а сада су добили и принову, девојчицу коју су назвали Викторија.

- Викторијино рођење. Тата је, по српском обичају (уз обавезно цепање, које се посебно допало колегама), прославио у друштву пријатеља амбасадора - пише у опису фотографија.

Једном приликом је Иван говорио о томе како изгледа његова породична заједница са супругом и сином.

- Све се дешавало релативно брзо, у року од годину дана: почетак везе са Љубицом, њена трудноћа, венчање. Мој живот преко ноћи се истумбао, али на најбољи могући начин све је дошло на своје место. Уз супругу и сина почео сам да живим живот какав сам увек прижељкивао - рекао је Иван једном приликом за "Хелло".

Иначе, његова супруга је права лепотица, а Иван повремено објављује заједничке фотографије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Bauer (@drivanbauer)

Иван је једном приликом за медије открио да га је Љубица освојила добротом и да му је породица на првом месту.

- Ако нисам у Скупштини или на снимању квиза, код куће сам, са Петром у загрљају гледам цртаће или слажем слагалице. Нема ништа лепше од тога. Викендом обично идемо негде у природу. Откад сам постао отац, више нисам ја на првом месту, већ моје дете. Уместо да недељом останем код куће и наспавам се, спреман сам да возим до викендице мојих родитеља само да би Петар провео дан на свежем ваздуху.

БОНУС ВИДЕО: