Тако је недавно Шерифовићева објавила снимак и показала како наследника успављује уз песму, док је мали Марио за то време био у кенгур-носиљци.

Фото: АТА имагес

 

 

Како у свему има оних који мисле да су најбољи, управо ти су и кренули да пребацују Марији сугестије због детета које је било у носиљци прилепљено уз мајку.

- "Кад видим ове кенгур носаљке у пм. Нити за кукове, нити за беби ножице (криви ноге детету)... ужас, треба их забранити", "Знам да нисам питана за савет, али бих из искуства пренела да носиљка није адекватна за новорођенче, положај главе и рукица није добар", "Нађи другу носиљку ради кукова, мила, сретни били и увек му певај", "Предивно што се носите, али молим те замени ову назовимо „носиљку“ од првог дана до четири месеца бебиног живота... Овако само штетиш бебиној кичми, није му нимало удобно" - били су само неки од 3.000 коментара који су се низали испод снимка Марије и бебе.

 

 

Иако се не обазире на коментаре, након ових савета, Марија се огласила и јасном им ставила до знања да зна шта ради.

- Па, људи, ви сте заиста невероватни. Појаснићу вам јер тренутно имам живаца! БабyБјорн Мини је направљен за бебе од 0 до 12 месеци и између три и 11 кг. Такође, најмање морају имати 53 цм. Свакако хвала на саветима, једино бих вас можда научила како се заиста добронамеран савет пише, али за то тренутно немам живаца. Што се музике тиче, ја мог учим шта је лепа музика од рођења и једино уз њу и спава како треба. Не брините, меримо и децибеле. Уствари, да скратим, гледајте ваша посла. Уствари - сиктер! За остале, разуме се љубав - поручила је певачица.

БОНУС ВИДЕО: