Водитељка Јована Јоксимовић своју телевизијску каријеру започела је пре двадесетак година, а о поред успешне каријере, може се похвалити и својом породицом, која јој је поред свих обавеза на првом месту.

Јована са својим супругом, певачем Жељком Јоксимовићем има сина Косту и ћерке, близнакиње - Срну и Ану. Међутим, о њеном одрастању се мало зна, а водитељка је само једном говорила о детљима из тог периода свог живота.

Она је тада признала да потичне из добро ситуиране породице, али да је ипак морала да се бори за себе и сама себи обезбеди новац.

Фото: АТА имагес

 

 

- Оно на шта сам поносна је што су генерације мог оца и моје мајке Београђани, сви су овде рођени, чак и чукунбаба. Осећали смо неку врсту привилегије што смо могли да живимо у прадедином стану на Дорћолу. Мама ми је увек говорила да водим рачуна, јер, иако сам вуковац, да ће на факултету сви из унутрашњости да ме престигну. Мени то тад није било јасно, али чињеница је да се ми Београђани уљуљкамо. Моји родитељи су имали дивне плате и ми нисмо имали за чим да гриземо - рекла је својевремено водитељка у емисији "Из профила", гђе је подијелила и своје искуство из студијских дана.

Фото: АТА имагес

 

 

- Родитељи су ме терали и гурали и ја сам уписала Економски факултет и мислила сам да ће све ићи лако, а заправо је то било нешто потпуно другачије. Тада сам се први пут сусрела са размишљањем да не морам одмах да дам прву годину и тада су ми родитељи укинули џепарац. Тако ја нисам размажена, иако сам јединица! И када сам схватила да немам новац ни за пиће, схватила сам да морам да радим. Тако да, или те родитељи пусте да будеш размажен и да глумиш неку важну Београђанку, а немаш иза себе образовање, или те натерају да радиш - испричала је Јована тада.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: