Фебруар је најкраћи месец у години, али га многи везују за почетак лепих дешавања и празник за заљубљене. Многи верују да ће читав месец бити у знаку љубави, пун расположења и лепих дешавања.

Ипак, астролози напомињу да треба припазити, јер и он као и сваки други месец са собом носи неке неповољне дане за одлуке, комуникацију или почетке.

Фото: Профимедиа

 

 

Астролози издвојили су неке датуме, а ево када треба бити посебно опрезан:

5. фебруар

Астролози најављују да ц‌е се 5. фебруара десити конјункција Плутона и Меркура, што може довести до проблема у љубави и комуникацији. Очекује се вецћа склоност свађама и тврдоглавости, па је важно бити опрезан у изражавању и поступцима.

13. фебруар

Прелазак Марса у знак Водолије може довести до губитка мотивације и продуктивности код људи. Иако не би требало да има критичан утицај на успех, важно је пронаћи снагу да се избегне лењост и задржи жеља за постизањем циљева.

Фото: Профимедиа

 

 

14. фебруар

Марс у конјункцији са Плутоном. Овог дана се очекују конфликти и жеља за доминацијом, с обзиром на то да ће Марс бити у конјункцији са Плутоном. Људи ће показивати жељу да демонстрирају своју супериорност, што може довести до ривалства и сукоба.

16. фебруар

Прелазак Венере у Водолију може резултирати осецћајем губитка снаге и потенцијалним здравственим проблемима, посебно менталним. Важно је бити подршка својим најмилијима и обратити пажњу на своје емоционално стање.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: