Мирка Васиљевић као девојчица упловила је у јавни свет кроз који је расла и сазревала, а иако је целог живота њена породица бринула о њој, признаје да је то није размазило.

Фото: АТА имагес

 

Глумица се присетила једне анегдоте када је била на турнеји са фолклором када је са само десет година показала предузетнички дух.

– Била сам на турнеји на Тајвану месец дана када сам имала десет година. Прала сам веш на руке, морала сам да се снађем. Дали су нам џепарац који смо морали да распоредимо и ја сам се једина вратила у плусу– почела је причу Мирка која је урадила невероватну ствар.

– Наплаћивала сам сликање тамо, колико дају. Обичај је да се локално становништво после концерта слика са нама, а ја сам им рекла да је наш обичај да нам за то оставе и неку пару. Нисам се разумела у њихов новац, али сам онда направила проблем у КУД-у, јер су се сви осим мене задужили и онда су родитељи грдили децу. Они су се исто сликали, али за џабе, а ја сам зарадила довољно да нисам морала да се задужујем- присетила се глумица у емисији код Гоце Тржан.

(Гранд)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".