Она је у свом стилу жестоко оплела по колегама и колегиницама са сцене, али било је и оних према којма је изразила симпатије.

Теа Таировић

- Теа Таировић? Је л' ово Бијонсе? Ко је ово? А, Теа Таировић. Је л' треба да кажем који је фотошоп коришћен? Кад је видим, помислим на албанску музику, пошто она обрађује албанску музику... Другу и трећу асоцијацију на њу нећу ни рећи...

Фото: АТА имагес

 

Александар Радуловић Фута

- Не би било паметно да кажем шта мислим о овом човеку. Марина Туцаковић је била мој велики пријатељ и јако би се разочарала када би знала шта овај човек ради у њено име. То је сигурно.

Игор Панић Нући

- Постао ми је нешто симпатичан у последње време. Пошто знам да је заједно са оним "малим зубом" (Војаж, прим. аут.). Тај мали ми је био симпатичнији, али у последње време, откад помиње Цецу у некој песми... Дефинитивно овај мали сад има све симпатије. Онај ми је отпао од срца.

Фото: АТА имагес

 

Маја Беровић

- Фејсап плус лоша пластична операција. Маја. Асоцијација на њу ми је лош утицај који на њу има њена новопечена другарица са естраде.

Дара Бубамара

- Радојка. Сви знају колико је Радојка испала нефер у једном људском односу према мени. Њој је то довољно као нешто што ће је пратити заувек. Жао ми је због тога. Желим јој све најбоље и једног дана ће схватити колико греши.

Фото: АТА имагес

 

Слобода Мићаловић

- Замисли ти жену и глумицу која се бори против насиља, за људска права, о насиљу у друштву... Глумиш лудило, плебс и ноблес, а онда лајкујеш најстрашније увреде и понижавање једне жене и мајке. Па неће моћи тек тако.

Едита Арадиновић

- Исхитрени коментари, чини ми се не тако лоше девојке. Млада је, има тек 37-38 година, научиће...

Фото: М. Лабудовић

 

Аца Лукас

- Аца је легенда. Он је синоним за хитове и концерте, каријеру која траје... Поздрав за њега. Ми смо увек океј. Он некад исхитрено лупи, па се покаје. Ја на њега не могу да се наљутим.

Мира Шкорић

- Мира је велика краљица и лаф. Жена легенда. Велики певач и борац. Она стоички, мушки и херојски, то јавност и не зна, носи животне ударце. Отпевала је такве антологијске хитове. Поносна сам што могу да кажем да је мој пријатељ. Волела бих да с Миром отпевам њен велики хит "Не рачунај на мене".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: