Млада је партнера пре тога молила да не изводи окрутне шале на њен рачун. Љутита жена била је избезумљена оним што је њен изабраник сматрао врло смешним - и сада се разводи 48 сати после венчања. Своју исповест поделила је на друштвеној мрежи Редит.

Своју причу започела је рекавши да објаву пише два дана после венчања. Жена је била са својим партнером четири године. Били су верени годину дана. 

Све је почело неколико месеци раније када је приметила да њен супруг Џејк гледа видео снимке свадбених шала.

Фото: Профимедиа

 

- Између осталог, ти видеи су приказивали неугодне фотографије младе које су пуштали на пројектору испред просторије пуне гостију или бацање торте у младино лице. Одмах сам му рекла да не желим тако нешто на нашем венчању. Само се насмејао и рекао да не планира ништа слично. Мислила сам да је то крај, али стално бих га ухватила како се нешто чудно договара са пријатељима. Одједном је хтео да изабере фотографа за венчање и торту - написала је жена.

Жена је истакла да је била толико забринута око венчања да је одлучила да још једном разговара са својим будућим супругом. Она га је дан пре подсетила да ће, ако направи неку шалу, одмах раскинути с њим.

Кад је дошао дан венчања, све је текло глатко до тренутка када је требало исећи торту. Цела соба гледала је како млада прави први рез, а фотограф стоји испред пара са фотоапаратом у руци.

Фото: Профимедиа

 

Одједном, жена је осетила руку на потиљку, која јој је гурала лице у торту. Није страдала само њена шминка него и цела венчаница. Цела просторија се смејала, а њен супруг је био најгласнији.

Жена се присетила како је баш у том срамотном тренутку фотограф окинуо фотографију, а Џејк је рекао да је то сада њихова фотографија са венчања. Окренула се, пљуснула га по лицу и уплакана истрчала из просторије.

Жена даље пише како је отрчала до тоалета и почела да плаче кад је изненада чула гласну вику из ходника. Био је то Френк, брат њеног мужа. Једва је разумела шта говори, а кад је изашла из тоалета, он ју је чекао.

Френк је рекао да Џејк има нешто да јој каже. Џејк се тресао и извињавао се не гледајући жену у очи. Френк му је рекао да је погледа у очи и поновно се извини. Чак се и сама жена у том тренутку помало бојала Френка, јер га је одувек сматрала добрим и нежним човеком. Признала је да га никад пре није видела љутитог.

Фото: Профимедиа

 

Жена је питала Френка сматра ли он да она претерује јер жели да се растане од супруга, а он је рекао да не јер по њему она заслужује боље, а и није га брига како се осећа његов брат јер је сам крив. Тада јој је рекао да ће јој он помоћи око преношења ствари и дао јој је свој број.

Жена је коначно одлучила да се растане од Џејка и поднела је захтев за развод те је о томе обавестила њега и своју породицу. Џејк јој је само рекао да то не ради јер је то само безазлена шала. Жена пише да су јој и његова и њена породица говорили да би било смешно раскинути њихов брак због шале. Али она то види другачије.

- Ако ми овако нешто учини упркос вишеструким захтевима да то не ради, чак и након што је обећао да то неће учинити, онда му не могу веровати. Без обзира шта ми обећа. Морам претпоставити да се може и хоће догодити супротно. И да га уопште није брига како се ја осећам - написала је жена. 

Једини ко је подржава у овој ситуацији је Џејков брат Франк. - Реците да немам смисла за хумор, зовите ме како желите, али дала сам своје разлоге - закључила је несрећна жена у објави.

БОНУС ВИДЕО: