Ако питате оне који верују у астрологију, нумерологију, закон привлачења и манифестовање, у спиритуалном свету случајности не постоје!

Фото: Профимедиа

 

Сваки догађај у нашим животима се, кажу, може посматрати као порука коју нам шаље универзум, од нечега сасвим ситног попут броја који често виђате када погледате сат до веома крупних ствари.

Један од начина да нам стигне порука, али и да је пошаљемо да бисмо добили нешто заузврат, јесу анђеоски бројеви, верују они примењују законе привлачења у свакодневном животу. Како кажу, сваки анђеоски број је везан за одређено значење и може се односити на било шта: љубав, прилику, почетак, сврху...

Наравно, где је манифестовање, ту је и новац, па се неки анђеоски бројеви повезују и с његовим привлачењем.

Иако ови бројеви нису ваша магична картица за финансије, они наводно показују да ће наде ускоро бити услишене и да новац стиже.

Шта су анђеоски бројеви?

Сви духовни саветници кажу да бројеви које виђамо у току дана нису ту случајно. Јесте ли приметили да се често да погледате сат баш у 4.44, 11.11 или 2.22? Можда сте запазили да вам је у више наврата рачун у продавници износи 555?

Ово, кажу нумеролози и они који верују у моћ бројева, нису пуке случајности, већ трагови који говоре о сврси и правцима наших живота. Неки их називају "порукама одозго", а у сваком случају се верује да носе одређено значење.

Који су анђеоски бројеви за привлачење новца?
 

  • 444

Најпознатији анђеоски број за финансије је 444, који је повезан с могућностима и приликама, а повољан је и за друге области живота. Представља позитиван узлет у вашим финансијским пословима.

  • 666

Иако се многи плаше триплираног броја 6, он је заправо врло снажан и користан када желите да привучете било какав успех, верује се. Ови бројеви подстичу на фокусирање на оно што пружа радост и испуњење, уместо да се преивше фокусирате на материјални успех.

 

  • 888

Повезан са симболиком бесконачности, 888 је један од најмоћнијих анђеоских бројева за богатство јер призива бескрајни ток успеха, новца и просперитета.

 

  • 808

Овај број одише позитивном вибрацијом: 8 представља лични раст и развој, дуплирањем овог броја се то увећава, а 0 означава нове почетке.


Како искористити моћ анђеоских бројева за привлачење новца?

Током читавог дана можете на сваког кораку приметити поруку коју вам шаље космос, а препоручује се да поставите јасну намеру и посветите овим бројевима пажњу.


Ако верујете да су они много више од случајних бројева и да то што видите има неко значење, они вам можда могу помоћи: ставите у новчаник папирић на ком пише неки од анђеоских бројева, прихватите број који видите с радошћу и реците себи да је порука примљена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".