Гоца је тужила Мају, а ускоро се очекује и сусрет на суду, заказано је прво рочиште. 

Тржановој је досадило да Маја износи разне изјаве на њен рачун, па је због тога решила да поднесе тужбу. 

На питање новинара шта жели на рочишту, Гоца је кратко али оштро одговорила: 

- Не знам када је, чекам да ми адвокат јави када је, не бих сада много о томе да дискутујем - започела је Тржанка и додала:

- Знате како, када сам у младости била у Берлину тада је тамо још био Берлински зид, ето толико сам матора да се сећам и Берлинског зида. Сећам се да је цео Берлин био испрљан кућећим изметом, и онда су они увели новчане казне и више нико није какио по улици, па чак ни пси. Ето, ако нећеш да ти кер каки на улици, казни га новчано - истакла је Гоца након питања о томе шта очекује на првом рочишту са Мајом.

До тужбе је дошло тако што је Маја неретко прозивала Гоцу, а све је почело због тога што је, како је Николићева испричала, њена колегиница, док је била у жирију "Пинкових звездица", рекла једној девојчици да не пева Мајину песму јер је "глупа".

- Све је прелило чашу, претерала је са речником, са свиме. Она је мене оптужила за нешто што сам наводно урадила пре седам година, што није тачно. Ја нисам изговорила ништа ни за њу ни за њену музику. Та песма о којој она прича, ја и даље мислим да је лепа и то је то.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: