Светлана Цеца Ражнатовић је урадила римејк песме "Не рачунај на мене",  са младом певачицом Мајом Беровић. Ова песма је у оргиналу певана са Миром Шкорић. 

Мира је дала свој суд о извођењу и није желела да га хвали. Сада је Јелена Карлеуша подстакла исту тему и поменула Миру Шкорић: 

Фото: АТА имагес

 


- Мислим да треба да отпевам Мирин велики хит дует "Срце хоће промене" са Миром - започела је ЈК и додала:

- Видела сам да Маја Беровић ту нешто покушава, али мислим да то морамо Мира и ја - истакла је Јелена кроз смех на ТВ Курир.

Мира није нимало штедела речи за поменуту обраду: 

- Драги моји, пошто се она (ја) Мира Шкорић, нисам оглашавала ни за једне медије и не могу више да ћутим док ти лајеш. Теби ћу рећи мала неваспитана недопр*ана глупачо. С обзиром да твоја распала менторка читав свој живот подмеће друге за сопствене ратове и ти си насела - написала је Мира на свом налогу на Инстаграму, па додала:

- Пресрећна сам када млади, добри певачи ураде обраде старих песама, ти ниси млада, а и певаш јадно. Свака млада Звезда Гранда је за тебе певачина, стварно си 100 динара, како кажеш (никад чула песму). Ти не можеш себе да оживиш, а песма "Не рачунај на мене" живи и без вас две. Могу много горе буди сигурна, зато боље ћути, зато што следећи пут нећу бити овако фина, веруј ми.

БОНУС ВИДЕО: