Певачица Маја Николић неретко је критиковала домаћи избор за представника на Еуросонгу, а када не би тврдила да је "гласање намештено", критиковала би победнике, попут прошлогодишењег представника Луку Блека.

Сада је рекла да је "предвидела" победника 2018. године, када је и сама учествовала на фестивалу с песмом "Земља чуда".

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам 2018. године јавно иступила рекавши да ће победити Балканика и тако је и било! Од тада до данас се песма њихова нигде више није чула, а 'Земљу чуда' свуда пуштају на радију и сви је траже на мојим наступима, рекла је певачица и изразила неповерење у фестивалске такмичење, износећи своје планове за Санремо.

- Поштујем само фестивале где се пева уживо, то ме јако подсећа на београдско пролеће и морам да ти признам да припремам песму за Санремо следеће године. Мој пријатељ који тамо живи и који је главни представник за Санремо ће направити песму. Као што сам победила у Холивуду и у Москви, где сам добила награду. Пази ако ме буду пустили да певам у Сан Рему, а цео албански лоби влада Италијом, тако ће се зезнути јер ћу да победим. Мени дајте само микрофон, рекла је певачица, а на питање водитеља зашто није успела на Беовизији, одговорила:

- Па на Беовизији ћу успети, вероватно кад неко буде умро или ако смене екипу или ако неком падне саксија на главу па промени мишљење. Па каже види ова Маја шта год рекла ипак говори истину, можда је без длаке на језику али жена стварно добро пева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: