Из полиције су саопштили како си синоћ примили дојаву да је у здравственој установи на подручју острва Раба затечено мртво тело мушке особе. Увиђај је у току, а у службене просторије полиције приведен је мушкарац који се доводи у везу са овим догађајем.

Тачан узрок смрти споменутог мушкарца биће утврђен обдукцијом.

Полиција наставља са криминалистичким истраживањем како би се утврдиле све околности, као и релевантне чињеница овог догађаја, преноси Индеx.хр.

О истрази која је у току зависи под којом ће се квалификацијом теретити ухапшени мушкарац.

Огласила се и болница.

"Шакама изударао другог болесника"

"Дана 31.01.2023.у 20.55 сати догодио се трагичан догађај приликом којег је, након кратког вербалног сукоба, болесник са неколико удараца шаком ударио другог болесника и нанео му тешке повреде. Упркос брзој интервенцији дежурне службе и предузетим мерама реанимације и доласку ХМП, болесник је преминуо.

Осумњичени је по службеницима МУП-а прослеђен у полицијску станицу на испитивање. Цео догађај се према изјавама десио у свега неколико десетине секунди.

Ради се о болесницима који су били на лечењу у тзв. добровољном статусу, а током самог лечења нису показивали непримерено нити агресивно понашање. Увиђај је у току”, наводи се у саопштењу из Жупанијске специјалне болнице Инсула.

Такође су навели како "породици преминулог изражавају искрено саучешће", стоји у саопштењу Специјалне психијатријске болнице Инсула.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: