Странац који је дошао у Београду одлучио је да подели на друштвеним мрежама како доживљава вожњу у нашем главном граду. За управљање возилом на кружном току на Славији је испричао да је било као да се нашао у рату.

Странац је на видео-снимку написао: "Дан 2, вожње у Београду". "Брат, слушај, слушај, слушај... Србија, шта је ово? Шта радиш, брате, шта радиш? Не могу да верујем људи да ви заузимате прво место што се тиче најлуђих возача. Не знам како возачи аутобуса возе, али они иду брзином од хиљаду километра на сат", испричао је странац.

 

 

Затим је навео да је отишао на кружни трг Славија. "Не знам, место је као прави рат", казао је. Након тога је навео да је још горе пронађи место за паркинг. "Провео сам три сата тражећи место. Возим овај велики џип и видите сам близу другог возила и немам места да изађем напоље", испричао је странац који је из свог возила морао да изађе преко сувозачевог места.

- Катастрофа, леле, боже мој, аууу, то лудо, лудо - казао је странац. Додао је и да је још горе то што возачи немају стрпљења и да се на сваки секунд чује како неко труби.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО: