Певачица је синоћни концерт посветила жртвама у масакру који се догодио прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар".

Даница је концерт започела песмом "Расти, мој зелени боре", а онда се обратила свим присутнима. 

- Разговарала сам са једном мајком која ми се прва јавила, њена ћерка Адријана је увек са радошћу за живота певала моје песме, васпитавала се у духу традиције. Дошли смо заједно на идеју да жртвама посветимо концерт, ово је концерт духовне музике. Сви у тим песмама можемо да нађемо смисао наше вере, наде, љубави. Чула сам се са родитељима те деце, наравно, то је осетљива тема, поручила је Даница.

 

Фото: Инстаграм/даница_црногорцевиц

 

 

Док је Даница певала, мајка девојчице која је убијена у поменутој школи није могла да задржи сузе, па ју је све време тешила пријатељица која је била уз њу, а поред њих две на једном седишту стајала је слика мале Адријане, која је обожавала Даницу Црногорчевић и њену музику. 

"Весели се, српски роде" је синоћ имала посебну посвету, а у то име је Даница узела фотографију трагично страдале Адријане у "Рибникару" и запевала добро познате стихове, које је и Адријана навише волела, а публика је у том моменту заплакала. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: