Већина кумова у говорима спомене пар који се венчао, дирљиве тренутке из њиховог пријатељства и сличне емотивне ствари, али Бен је одлучио да уради супротно - проговорио је о младожењиној не тако лепој прошлости. Говор је објављен на друштвеним мрежама, али је морао да буде цензурисан. Можете замислити шта је човек онда говорио – и то на свадби пред родитељима младенаца!

Кум је Тимов брак са Саром назвао "експериментом број 865", а из његове даље приче се могло закључити да је она 865. партнерка младожење.

- Нисам био изненађен кад сам чуо да Тим учествује у овом експерименту јер је он човек који воли да експериментише - рекао је кум па навео неколико "експеримената" из прошлости.

Спомињао је пуно детаља из младожењиног интимног живота. Под експериментом 551 навео је романтику на аутопуту, односно да га је девојка задовољила током вожње. Следећи експеримент био је сличног садржаја. - Је ли у реду отићи у хитну помоћ након што си слупао ауто и тамо имати интимни однос? - упитао је кум сватове за свечаним ручком.

Сарина другарица рекла је да су коментари о младожењиним подвизима из љубавног живота током вожње били одвратни.

На крају, кум је споменуо и младу... Али боље да није. Испричао је како је младожења четири дана старо "ужегло"пиле. Затим је поручио млади да се "може утешити чињеницом" да ће јој Тим пружити задовољство, "била ужегла или не".

Да напоменемо, ово венчање се одиграло се у ријалити емисији, пред камерама, али су међу гостима били и чланови породице младе и младожење.

БОНУС ВИДЕО: