Ненад Лазић, познатији као Неца, бивши учесник ријалитија "Задруга", већ дуже време се бори с вишком килограма. Након неуспеха са дијетама, одлучио се за популарну операцију смањења желуца коју ће обавити у Турској. На београдском аеродрому "Никола Тесла", Неца је изјавио да се осећа опуштено и да је спреман за пут. Узбуђење због пута и операције није га обузело, а уз подршку људи који такође путују на исту операцију, Неца је оптимистичан у вези исхода.

Ненад Лазић Неца је јуче кренуо на пут ка Истанбулу, где ће обавити операцију. На друштвеним мрежама је поручио својим пратиоцима да ће их редовно обавештавати о свему, те их замолио да буду јаки за њега.

- Поздрав, драги моји, ево ме сад у гејту, чекамо авион за Турску. Искрено, немам трему, да вам кажем. Потпуно сам опуштен. Мислио сам да ће да буде гора атмосфера када се будем појавио на аеродрому. Ту су и људи који иду са мном исто на операцију. Пружите ми подршку, а наравно, ја ћу вас о свему обавештавати и видећете да ће све да буде у реду - ведар је и насмејан Неца.

Фото: Инстаграм принтскирин/iamnecaa

 

 

- Драги моји, о бавештавам вас да крећем у Истанбул. Јављам вам све! Будите јаки за мене! Воли вас вас Неца - поручио је бивши задругар.

Јутрос се огласио и објавио фотографију са операционог стола, па открио бројним фановима да је куцнуо и тај час када ће се напокон оперисати, о чему је маштао, али како је преплашен - била му је потребна подршка.

- Време је, пожелите ми срећу - написао је Неца уз фотографију.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: