Како пише "Блиц", када је Миљана Кецмановић изашла из суднице родитељи су јој повикли: "Жена монструм, зло, шта гледаш, шта гледаш?!".

Онда су браници Кецмановића отишли до тужиоца који је био поред, док је Миљана остала да стоји на степеницама недалеко одатле.

Кривични поступак против Владимира Кецмановића и Миљане Кецмановић, оца и мајке дечака убице, као и против двојице радника стрељане у коју је дечак ишао са оцем, настављено је данас у Вишем суду у Београду.

Први који су стигли на суђење јесу родитељи Ангелине Аћимовић, који су у зграду суда унели велику фотографију своје ћерке.

Фотографију је чврсто у рукама држао девојчицин отац Анђелко.

 

 

Стигли су и родитељи Маре Анђелковић, мајка Еме Кобиљски.

Мајка маленог Андрије Чикића дошла је такође носећи у рукама синовљеву фотографију.

То су исто урадиле и породице Андријане Дукић и Драгана Влаховића.

Родитељи убијене деце испред суднице док окривљени износе одбрану

Сви они након уласка у Палату правде урамљене фотографије су оставили на клупу у холу суда, међутим, убрзо их је судска стража замолила да их склоне, што су они и учинили и понели их са собом на суђење.

Призор испред суднице где ће се одржати суђење је претужан, родитељи убијене деце стоје или седе и причају и повремено наслањају главу једни другима на рамена.

Подсетимо, судија је објасниоОн је објаснио да се јавност искључује ради заштите интереса малолетних лица, јер је кобног дана убијено 9 малолетника, повређено 6, а угрожена је лична безбедност за њих 11.

Родитељи дечака убице који је 3. маја прошле године у ОШ "Владислав Рибникар" починио масовно убиство, јуче су се изјаснили да нису криви.

Током рочишта прочитана је оптужница и изнета су уводна излагања, а данас би оптужени требало да изнесу одбране.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: